Financiele Levensfase

Je persoonlijke situatie is vergelijkbaar met het weer. Op het ene moment is er geen wolkje aan de lucht en even later komt de regen met bakken uit de lucht vallen. Een paraplu komt dan erg goed van pas. Zo kun je iedere willekeurige vergelijking ook goed maken met iemand zij persoonlijke financiële situatie, schijnt de zon nog volop, pakken de wolken zich langzaam maar zeker samen of is het onweer niet meer te houden.

Voor iedere stap en iedere levensfase is het advies van een Erkend Hypothecair Planner van  toegevoegde waarde. De planner kijkt namelijk niet alleen naar de huidige situatie maar ook vooruit naar toekomstige inkomensstijgingen en dalingen, het pensioeninkomen, de risico’s die je tijdens deze fasen loopt en hoe deze kunnen worden afgedekt. De hypotheek die normaal gesproken de grootste uitgave per maand is, staat in deze planning centraal.

Op deze site leiden wij je rond door de verschillende fasen en geven wij per fase aan wanneer het verstandig is om een Erkend Hypothecair Planner in te schakelen. Doe de check en stel jezelf de vraag:

“In welke financiële levensfase zit ik?