Over ons

De Jong Advieszorg biedt een afwisselend programma aan consumenten, tussenpersonen, banken en opleidingsinstituten.

Peter de Jong (Erkend Hypothecair Planner) is gespecialiseerd in het financieren van de eigen woning voor particuliere. Dit blijkt onder andere uit zijn jarenlange ervaring bij één van de grootste hypotheekketens. Hiervoor was hij onder andere werkzaam in een managementfunctie bij de Sociale Verzekeringen en heeft hij cursussen verzorgd.

Zijn grote vakinhoudelijke kennis houdt hij jaarlijks op peil door het volgen van de permanente educatie. Door de unieke combinatie van zijn communicatieve vaardigheden, zijn ervaring in de diverse branches en zijn inhoudelijke kennis, is hij in staat ingewikkelde zaken helder en duidelijk uit te leggen. De basis voor een samenwerking met De Jong Advieszorg via terug te vinden in het bedrijfslogo: “Mutua Fidis” of “Wederzijds Vertrouwen”

In het geval van ziekte of onderbezetting, een periode van een week of langer, kunt u als tussenpersoon of bank, een beroep doen op De Jong Advieszorg. Wij maken hierover heldere afspraken op basis van een uurtarief. De opbrengsten zijn voor de opdrachtgever en het resultaat is omzet verhogend.  Wij beschikken over een VAR-verklaring waardoor er op voorhand duidelijkheid bestaat over de hoedanigheid van de arbeidsverhouding.

Regelmatig verzorgen wij in de regio Utrecht workshops. Deze workshops zijn bedoeld om een zo’n breed mogelijk publiek te benaderen en die te informeren over de actualiteit. Houd deze site in de gaten voor data, locatie en onderwerpen.

De Jong Advieszorg

Uw betrouwbare partner voor:

Hypotheekadvies
Financiële Planning
Sparen en Beleggen
Consumptief Krediet
Verzekeringen
Belastingzaken