Werkwijze

De Jong Advieszorg geeft u een onafhankelijk en ongebonden advies. Wij hebben geen volume afspraken met banken en verzekeringsmaatschappijen maar hebben wel de mogelijkheid om nagenoeg alle banken en verzekeringsmaatschappijen mee te nemen in het advies en hiervoor te bemiddelen.

De eerste afspraak is altijd vrijblijvend en gratis. Deze afspraak kan gemaakt worden op de locatie en het tijdstip dat u het beste uitkomt. Bij u thuis, in de avonduren, het weekend, het hoort allemaal tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van het resultaat van de eerste afspraak, zal een eventueel vervolgtraject worden uitgezet. De werkwijze staat besproken in de dienstenwijzer die u hieronder kunt downloaden.

Heeft u geen behoefte aan een uitgebreid advies, maar meer aan een vraagbaak waar u zo nu en dan uw vragen wilt neerleggen, heeft u geen actieve tussenpersoon en wilt u een nieuw aanspreekpunt, informeer dan naar de mogelijkheden van het serviceabonnement dat op dit moment in twee verschillende varianten wordt aangeboden.

download hier ons dienstverlenings document
download hier ons service document